Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Heerlijke winter 

Zo aan het begin van het nieuwe jaar fris beginnen met goede voornemens, wensen en ideeën, vertrouwen in elkaar en gezond blijven. We gaan er met z'n allen weer wat moois van maken. Mooi en fris is onze vernieuwde entree; geen klassieke gesloten receptie maar een open Barista Corner voor een praatje, krantje en een goede koffie of verse thee. Past natuurlijk helemaal in ons voornemen om ons nog meer te laten zien.

Ook culinair zitten we niet stil met nieuwe inspiratie, maar ook vol verwachting of de groentetuin dat gaat doen wat we in gedachte hadden. Constance en Niels zijn daar vol op mee bezig.

Voor deze winterdagen heeft chefkok Lars van der Hoeven iets moois in petto;

Winter Menu; 5 gangen met nieuwe seizoensgerechten  € 38,50 p.p. 

Amuses en groet uit de Keuken

o Hollands kaas krokantje met popcorn, Hertenstoof met mango

Gamba geplet en een rouleaux van gamba, Met spitskool en gepofte knoflook, venkel en tomaat

///

Hollandse scholfilet met ratatouille, gele cherry tomaat, basilicum crème en een warme dressing van Taggiasche olijven

///

Cappuccino van tomaat en bleekselderij met een schuim van groene kruiden

///

Zacht gegaarde boerderij hoen, witlof gegaard in Trappistenbier, bloemkool, aardappel en schorseneren

///

Tarte tatin met vanille roomijs

spelregels

  • vast menu op reservering in het restaurant
  • geldig tot en met 4 maart 2018
  • aanpassingen in het menu a € 3,00 per gang
  • Kaas gerecht ipv zoet dessert, supplement € 5,00
  • Allergenen, dieet wensen aangeven bij reservering
  • All-in arrangement met aperitief, tafelwater, 5 gangen menu, wijnen (4 glazen bijpassend) en afsluitend koffie servies € 70,00 p.p.

Koken met het seizoen en wat de markt brengt is koken met de pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de kaart en onze menu's.  klik hier voor de online versie

Proef onze passie en geniet

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

Openingstijden

Onze gastvrijheid is er voor u 7 dagen in de week, rond de jaarwisseling zijn wij een paar dagen er tussenuit. Wij zijn geopend elke dag vanaf 09.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Op zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.00 - 20.00 uur

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang

Heerlijke Lunch gerechten 

Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe lunchgerechten al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen. Klik hier voor de lunchkaart