Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

We verwelkomen de Lente 

De kou is uit de lucht, de eerste zonnestralen komen door. We maken ons op voor een mooie en frisse Lente. 

Mooi en fris is ook onze vernieuwde entree; geen klassieke gesloten receptie maar een open Barista Corner voor een praatje, krantje en een goede koffie of verse thee. Past natuurlijk helemaal in ons voornemen om ons nog meer te laten zien.

Ook culinair zitten we niet stil met nieuwe inspiratie, maar ook vol verwachting of de groentetuin dat gaat doen wat we in gedachte hadden. Constance en Niels zijn daar vol op mee bezig.

Ook de menukaart krijgt een frisse update; geen menu's door ons samengesteld maar u stelt zelf uw menu samen. U kiest gewoon waar u zin in heeft en bouwt zo uw eigen Menu. Uitgangspunt is een 3 gangen menu voor € 37,00 p.p.. Uitbreidingen naar 4 of 5 gangen al naar gelang uw wensen. Voor sommige gerechten / klassiekers vragen wij een kleine toeslag. Deze nieuwe opzet vanaf vandaag

Wilt u zich toch Culinair laten verrassen? Kies dan voor het 5 of 6 gangen Menu van Chefkok Lars vd Hoeven en zijn team, de mooiste ingrediënten van het seizoen eventueel begeleid met een goed glas wijn of een fles uit de kaart. 


Lente Menu; 5 gangen met nieuwe seizoensgerechten € 38,50 p.p. (uitsluitend per tafel te bestellen)

spelregels

  • vast menu op reservering in het restaurant
  • aanpassingen in het menu a € 3,00 per gang
  • Kaas gerecht ipv zoet dessert, supplement € 5,00
  • Allergenen, dieet wensen aangeven bij reservering
  • All-in arrangement met aperitief, tafelwater, 5 gangen menu, wijnen (4 glazen bijpassend) en afsluitend koffie servies € 70,00 p.p.

Koken met het seizoen en wat de markt brengt is koken met de pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de kaart en onze menu's.  klik hier voor de online versie

Proef onze passie en geniet

Heerlijke Lunch gerechten 

Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe lunchgerechten al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen. Klik hier voor de lunchkaart

Cocktails & Bites

Nu de lente toch echt is begonnen; ook deze kaart in een nieuw jasje. Lekker borrelen, aperitief of zomaar.....

Klik hier voor deze kaart 

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

Openingstijden

Wij zijn geopend elke dag vanaf 09.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Vanaf het najaar zijn we de zondagen gesloten, behoudens voor groepen en op feestdagen

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang