Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Heerlijke winter en feestdagen

De meteorologische winter is begonnen, nat, guur en dan weer zon. Met de feestdagen in aantocht maakt een ieder zich op voor de laatste weken van het jaar. Einde jaars diners of juist met elkaar het nieuwe jaar inluiden, iedereen op zijn eigen manier. Met familie onder de kerstboom of juist met z'n tweeën er even tussen uit. Doen waar je zin in hebt.   Geniet bijvoorbeeld na een mooie wandeling over de Strabrechtseheide van een warme lunch of uitgebreid diner. Voldoende keus, of anders laat u Lars en zijn team hun gang gaan. Lekker genieten.

Koken met het seizoen en wat de markt brengt is koken met de pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Vanaf woensdag 6 december brengen wij onze nieuwste gerechten in de kaart en onze menu's. Benieuwd? klik hier voor de online versie

Proef onze passie en geniet

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

Openingstijden

Onze gastvrijheid is er voor u 7 dagen in de week, rond de jaarwisseling zijn wij een paar dagen er tussenuit. Wij zijn geopend elke dag vanaf 09.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Op zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.00 - 20.00 uur

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang

Heerlijke Lunch gerechten 

Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe lunchgerechten al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen. Klik hier voor de lunchkaart

Feestdagen

December de feestmaand bij uitstek. Kijk op de website voor de laatste info over onze Kerst menu's en arrangementen. Of liever onze gerechten voor thuis? Ook dat kan, heerlijke gerechten Thuis uit de keuken van de Hostellerie. Kijk hier

Van 30 december tot en met 4 januari 2018 gaan we er even tussenuit. Vanaf vrijdag 5 januari 2018 proosten we op het nieuwe jaar!