Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Proef onze passie en geniet

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

April en Mei

April; de maand van de eerste Asperges van de koude grond. Elke dag worden ze vers afgeleverd; 's morgens gestoken, 's avonds bij u op het bord. Mooie AA kwaliteit verwerkt in het Chefs Menu op verrassende wijzes maar ook klassiek met peterselie aardappeltje en Boerenachterham. 

Mei; mooie primeur maand, de groentetuin draait dan op volle toeren. Het zonnetje erbij, lange wandelingen over de Strabrechtseheide of ontdek de omgeving op de fiets. Ontspannen en genieten in de Tuin aan de achterzijde.

Koken met de seizoenen en wat de markt brengt is koken met de pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Culinair arrangement incl. sprankelend aperitief, wijnen, tafelwater en afsluitend Illy koffie servies              vanaf € 77,50 p.p.

Onze laatste versie van de menukaart kunt u hier vinden, ons wisselend drie gangen keuze menu is hier te vinden

Openingstijden

Onze gastvrijheid is er voor u 7 dagen in de week, alleen rond de jaarwisseling zijn wij een paar dagen er tussenuit. Wij zijn geopend elke dag vanaf 08.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Op zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.00 - 20.00 uur

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang

Nieuwe lunchkaart

De Lente komt, de temperaturen stijgen. Ons terras aan de achterzijde, in de zon, wordt weer in gereedheid gebracht. Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe Lunchkaart al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen

Klik hier voor onze Lunchkaart