Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Heerlijke Zomer

Lange zwoele avonden op het Tuinterras aan de achterzijde van de Hostellerie; we hebben er al een flink aantal gehad. Hopelijk komen er nog meer. Als het maar even kan dan serveren we lunch en diner buiten.

De Hostellerie is de hele zomer open zoals u van ons gewent bent, echter op zondag 13 augustus zijn wij dicht ivm het zomerprogramma.

Koken met het seizoen en wat de markt brengt is koken met de pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Voor onze nieuwste Menukaart met mooie zomerse gerechten klikt u hier 

Proef onze passie en geniet

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

Openingstijden

Onze gastvrijheid is er voor u 7 dagen in de week, rond de jaarwisseling zijn wij een paar dagen er tussenuit. Wij zijn geopend elke dag vanaf 09.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Op zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.00 - 20.00 uur

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang

Heerlijke Lunch gerechten 

Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe lunchgerechten al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen

Sluiting dagen

Op zondag 16 en 30 juli, 6 en 13 augustus zijn wij gesloten ivm vakantie planning