Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Even voorstellen....

Ik ben Jip Goyvaerts, 25 jaar en chef kok van Hostellerie Vangaelen.

Vanaf jongs af aan was ik te vinden in de keuken, om vanaf mijn 16e jaar de opleiding te beginnen op de Cas Spijkers Academie. Met mooie stages bij onder andere “De Meulen”, Bretelli (*) en Boreas (**) om via Wiesen (*) en Wynwood als Chef de Partie en Souschef ervaring op te doen in diverse kook stijlen.

Als Chef-kok is mijn passie te koken met dagverse, eerlijke producten. En het liefst met producten dicht bij huis, zoals uit onze tuin op de Strabrechtse heide. Creativiteit en ambacht symboliseren verder mijn keuken. Ik streef naar eerlijke gerechten met een hoge kwaliteit en volle smaken. Samen met een gedreven team maken wij klassieke gerechten met een moderne twist.

Welkom in mijn keuken,

Jip Goyvaerts 

 Eindelijk Winter

De menukaart heeft weer een frisse update gekregen; nieuwe gerechten in zowel het Chef's  Menu als het Hostellerie menu. Ook de klassiekers zijn weer voorzien van andere garnituren. Het weer gaat omslaan, tijd voor een nieuw seizoen.

Wilt u zich Culinair laten verrassen? Kies dan voor het 4,5 of 6 gangen Menu van Chefkok Jip Goyvaerts, de mooiste ingrediënten van het seizoen eventueel begeleid met een goed glas wijn of een fles uit de kaart. 

Koken met het seizoen en wat de markt brengt is koken met pure verse producten. Af en toe lastig aan te komen, door allerlei oorzaken. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. De Chef heeft dan altijd een alternatief. Ambacht, smaak, 'cuisson' en op de juiste temperatuur; daar draait het bij ons om.

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de kaart en onze menu's? Kijk hier voor de laatste update van de kaart 

Klik hier voor de Cocktails & Bites / aperitieven en borrel kaart

Proef onze passie en geniet

Heerlijke Lunch gerechten 

Koffie, borrel of heerlijk lunchen. Kent u onze nieuwe lunchgerechten al? Mooie salades, heerlijk getoast Brioche brood of zuurdesem. Of laat u zich toch verrassen met het Lunchmenu. Alles kan, alles mag bij Hostellerie Vangaelen. 

Cocktails & Bites

Nieuw aperitieven kaart; Lekker borrelen, aperitief of zomaar.....

Klik hier voor deze kaart 

Openingstijden

Wij zijn geopend van Maandag tm Zaterdag vanaf 09.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 15.30 uur van dinsdag tm vrijdag, Zaterdag 13.00-15.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur Maandag tm Zaterdag
  • Op de zondagen zijn wij open voor groepen en op feestdagen

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang

Komt u binnen kijkenKlik hier en loop via de ontvangst 'Barista' corner door het restaurant, Tuinkamer en Brabantzaal. Proef de sfeer!