Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
info@hostellerie.nl
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Even aan u voorstellen ......

Lars van der Hoeven / chefkok

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen


Alexander van der Voort / maitre-sommelier

Al ruim 30 jaar wandel, schenk, ren, geef, storm, beleef ik het horeca-vak. Nog altijd met heel veel plezier ook. Hospitality in zijn algemeenheid en de combinatie wijn-spijs in het bijzonder, zitten als het ware in mijn bloed. Vanuit mijn ervaring als sommelier, geef ik door het product wijn graag een extra dat een vakantiegevoel meegeeft. Praten, adviseren, plezier maken, met u als gast in de hoofdrol. Onze witte brigade staat garant voor het strelen van uw tong, samen met mijn zwarte brigade streef ik ernaar uw beleving compleet te maken. Mijn drive is om u als gast tevreden huiswaarts te laten keren, een kick geeft het wanneer u dusdanig tevreden was dat u graag weer terugkomt.

Met vineuze groet,

Alexander