Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Vergaderen bij

Wij beschikken over diverse ruimtes met ruim daglicht en zo kenmerkend voor de Hostellerie; warme gezelligheid met hedendaags comfort. U bedenkt wat u wilt bereiken, wij zorgen voor de rest.

Na afloop nog een workshop Patisserie? Laat u meenemen in de geheimen van de Flexibele Chocolade, of liever een boswandeling onder begeleiding van de boswachter. Laat u inspireren door zijn verhalen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

  • “De Brabantzaal”, geschikt voor een gezelschap tot 28 personen, heeft zijn naam te danken aan typische Brabantse huiselijkheid die de zaal uit ademt. Deze zaal is gedecoreerd met schilderijen die stammen uit de begin tijd van de Hostellerie ten tijden van de schilderskolonie op de Strabrechtse heide. De gasten van toen konden “betalen” met zelf gemaakte werken.
  • “De Tuinkamer”, biedt ruimte aan maximaal 80 personen en is het verlengstuk van onze Terrastuin.
  • Restaurant, geschikt voor uw Private lunch of diner van 50 tot 80 personen. In combinatie met de Tuinkamer tot 125 personen. Op het gebied van audiovisuele technieken spreekt het vanzelf dat alle wensen worden vervuld om presentaties in welke ruimte dan ook vlekkeloos te laten verlopen.

Ook in alle ruimtes heeft u de beschikking over gratis Wifi

Informeer naar de mogelijkheden. Niets is standaard zo ook niet onze arrangementen