Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Stijlvol overnachten in het Brabantse land…

“Een plek zonder kapsones, met een gulle toog en pronte tafels. Waar je je stress vergeet, goed van eten en drinken en waar je nooit de Bob hoeft te zijn omdat je kunt blijven slapen.” Dat is onze Hostellerie.

Heeze in Noord Brabant is een kalm en groen dorp onder de rook van Eindhoven. Heeze, de Parel van Brabant staat bekend om zijn bijzondere natuurgebieden als de Strabrechtse Heide met zijn zeldzame flora en fauna. Zonder daarbij ‘De Pan’ en ‘de Herbertusbossen te vergeten als ook diverse archeologische vindplekken en monumenten.

Ideaal voor fietsers en wandelaars, maar ook de liefhebber van meer stadse activiteiten komen aan hun trekken in de oergezellige steden in de directe omgeving. Wie alles uit zijn bezoek aan de gezelligste provincie van Nederland wil halen, zit perfect in Heeze.

Voeg aan al dat groen en die gezelligheid ook nog een flinke dosis stijl, design en een verfijnde mediterrane keuken en je zult hier nooit meer weg willen. Al direct bij binnenkomst ziet u wat wij willen bereiken; een moderne, luxueuze, maar vooral warme sfeer door het gebruik van ongelakt hout en vooral diepe, royale kleuren; alles tot in de puntjes afgewerkt. Relaxen in de Tuin aan de achterzijde of onder de veranda aan de voorzijde. Niets moet, alles kan.

Wilt u er even tussenuit, dan bieden wij diverse arrangementen aan waaruit u kunt kiezen. Bij al onze arrangementen staat "genieten" centraal. Overnachten in een comfortabele kamer en heerlijk eten in het restaurant of in de Tuin. Voor groepen hebben wij twee aparte ruimtes ; De Brabantzaal en de Tuinkamer met zicht op het terras. Zit uw arrangement er niet bij? Neem contact met ons op, wij maken graag een arrangement voor u op maat.

De omgeving van Heeze biedt een grote variëteit aan mogelijkheden om iets te ondernemen. Van outdoor-activiteiten als wandelen, fietsen, MTB, kanoën, golf tot shoppen in Limburg of Eindhoven.

Al onze arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en een tweepersoonskamer bezetting. Alle prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting p.p.p.d. en worden van te voren in rekening gebracht. Inclusief is onze gastvrijheid, gratis WIFI, binnen stalling van uw fiets, gratis parkeren.

Graag tot gauw!