Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan..

De meest feestelijke periode van het jaar staat weer voor de deur. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor prachtige kerstdecoratie en fonkelende lichtjes om zo de feestdagen compleet te maken. Chefkok Lars van der Hoeven en zijn team dragen zorg voor een passende culinaire invulling.

Vanaf 6 december tot en met 22 december

Menukaart met heerlijke winterse gerechten. Pré kerstdiners om even in alle rust te genieten samen met elkaar of met vrienden, relaties of zaken diner. Reserveer nu uw tafel of een van onze feestelijk gedecoreerde zalen voor uw (personeels)bijeenkomst. Wij zijn alle dagen van de week voor lunch en diner geopend

Kerstdagen ; van 23 tot en met 26 december 2017

Tijdens de feestelijke kerstdagen serveren wij een gastronomisch lunch of diner. Met zorg samengesteld door Chefkok Lars van der Hoeven en zijn team, onze gastvrije bediening staat onder leiding van  Maitre/sommelier Alexander vd Voort. Samen zorgen wij voor een mooie invulling van deze dagen. 

Aan het menu hebben wij de laatste hand gelegd, met proeven, testen en verfijnen gaan wij continu door, maar de hoofdbestandsdelen van het menu zijn nu bekend, maar zoals u van ons bent gewend houden wij altijd rekening met allergieën, dieetvoorschriften en bijzondere wensen. Op voorhand overleggen wij dit met u.

Kerstlunch en diner, aanvangstijden

  • Kerst lunch; 4 gangen € 52,00 p.cvrt aanvang 12.00/12.30 uur
  • Kerst diner; 5 gangen € 65,00 p.cvrt aanvang 18.30/19.30 uur

Wijnarrangement vanaf € 29,50 tot € 36,50 p.p. of een keuze uit onze wijnkaart met Mediterrane wijnen

Overige openingstijden

tm 22 december en woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december open voor lunch en diner

zaterdag 23 december alleen diner, 24 tot en met 26 december speciaal kerstprogramma

Daarna zijn wij er een paar dagen tussenuit om u weer op vrijdag 5 januari te mogen ontvangen.

Met gastvrije groet

Wim en Irene van Middelaar

Voor beide kerstdagen zijn de tafels reeds gereserveerd, voor zaterdag 23 en zondag 24 december ontvangen wij u nog graag in ons restaurant. Reserveren doet u heel eenvoudig; kies voor Tafel reserveren of Kamer boeken en selecteer uw wensen. 

Of u belt ons gewoon op 040 , een email sturen mag ook