Heeft u vragen, wilt u een tafel of kamer boeken?
Tafel reserveren?
Klik hier
Hotelkamer boeken?

Menukaart

Proef onze passie en geniet

De keuken van Lars

Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen

Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Proef onze passie en geniet ervan

Lars van der Hoeven /chef kok

Nazomer; het eerste wild

September heeft ons blij verrast; nog mooie dagen en avonden kunnen genieten op het terras achter in de tuin. Heerlijk genieten. Deze periode heeft keukentechnisch gezien weer een aantal uitdagingen; het eerste wild als ree, eend kan op de kaart. Wat gaan we doen naar oktober en november en ja zelfs de kerstperiode komt weer op de agenda. Kortom, genoeg inspiratie en mogelijkheden om u telkens weer culinair te verrassen.

Mooie diner arrangementen, al la carte of culinaire genieten; alles kan. Verse ingrediënten, smaak en pure ambacht; dat is waar het bij ons om draait. Het kan dus voorkomen dat een product tijdelijk niet voorradig is, omdat de aanvoer stokt of de kwaliteit niet aan onze standaard voldoet. Chef kok Lars van der Hoeven heeft dan altijd een alternatief. 

Een allergene kaart is beschikbaar, vraag uw gastheer/vrouw naar alle mogelijkheden.

Culinair arrangement incl. sprankelend aperitief, wijnen, tafelwater en afsluitend Illy koffie servies              vanaf € 77,50 p.p.

Onze laatste versie van de menukaart kunt u hier vinden, ons wisselend drie gangen keuze menu is hier te vinden

Openingstijden

Onze gastvrijheid is er voor u 7 dagen in de week, alleen rond de jaarwisseling zijn wij een paar dagen er tussenuit. Wij zijn geopend elke dag vanaf 08.00 uur, de keuken serveert de gerechten 

  • Lunch, van 12.00 - 16.30 uur
  • Diner, van 18.00 - 21.30 uur
  • Op zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.00 - 20.00 uur

Het restaurant sluit rond middernacht, hotelgasten kunnen altijd binnen door de nachtingang